MENTOS ОТИВА НА ЧАНТАТА ТИ!

Предизвикателството

За да събудим интерес и да направим популярен новия вкус на Mentos – Choco&Caramel, заложихме на визуално атрактивен подход, вдъхновяващ младите дами да припознаят Choco&Caramel като нов coolness фактор.

Решението

Имайки предвид, че ключовият ни таргет бяха дамите – заложихме на стратегия с разнообразно съдържание в социалните мрежи, в колаборация с 9 лайфстайл и модни блогъри. Основният фокус на концепцията бе, че Choco&Caramel е част от личния ти стил и винаги отива на чантата, портмонето или раницата ти. На практика превърнахме продукта в шикозен дамски аксесоар, който придава допълнителен чар на външния ти вид. Всеки ден инфлуенсърите вдъхновяваха жените със снимки на готините си чанти, с Choco&Caramel вътре. Какъвто и да е личният ви стил – спортен, бизнес, парти – Choco винаги се вписва идеално.

Резултати

Kампанията пожъна голям успех откъм съдържание, генерирано от самите потребители. Получихме над 400 снимки на чанти в Choco-стил. Почти 10 000 дами се включиха през различните социални канали: Instagram, Facebook, Pinterest, лайфстайл блогове.