ЯЖ, ИГРАЙ, ОБИЧАЙ

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

 Въпреки че здравословното хранене е все по-мащабен световен тренд, на хората често им липсва мотивация да си изградят здравословни навици. Нашата история започна с идеята да свържем емоционално аудиторията с един чудесен бранд за здравословни храни – La Garone.

Решението

Създадохме забавна образователна платформа, която помага на хората да се хранят по-разумно, предлагайки им различни предизвикателства. Някои от тях бяха за начинаещи, други за напреднали – като например “Приготви си домашна закуска от суперплодове”. Потребителите трябваше да се регистрират на специалната лендинг страница и да качат снимка, илюстрираща как изпълняват дадена “мисия” с продукти на La Garone. Всяка седмица играта беше подкрепена от вдъхновяващо ново съдържание на сайта и в социалните мрежи.  

Резултати

Най-активните от 2699-те регистрирани участници бяха селектирани от известни фууд блогъри и спечелиха кулинарни награди като ексклузивен уъркшоп с популярен блогър. Но истинската награда от кампанията беше усещането на хората за реално постижение и за това, че отгръщат нова, по-здравословна страница от живота си с La Garone.