ЛОКУМЪТ СИ Е САМО ТВОЙ!

История, в която не се разтягат локуми

Винаги е тонизиращо, когато силно традиционен бранд – като “Сладки времена” –  се осмели да се впусне в шеговита провокация. Искахме да напомним на хората за любимия локум, като обаче подчертаем, че “традиционен” невинаги значи “консервативен”, камо ли “скучен”.

Истинска кутия с твоето лице

Идеята дойде от факта, че Сладки времена наистина е любимо изкушение на българите и всеки си мечтае цялата кутия локум да е само за него. Защо тогава не дадем възможност на потребителите реално да си присвоят кутия локум?! Създадохме лендинг страница, на която всеки можеше да направи своя лична кутия, поставяйки лика и името/псевдонима си върху нея (на практика, хората се превъплъщаваха в известната от кутията розоберачка или розоберач). Най-същественото обаче беше, че всичко това не остана просто виртуална награда. Потребителите имаха реален шанс да спечелят кашонче с истински кутии локум, специално персонализирани със собствения им лик и име.

Сладък край?

Накратко, локумът стана вайръл. Една от причините бе , че потребителите можеха да си направят кутия дори без регистрация! Имахме над 4500 споделяния в социалните мрежи, а галерията на сайта набъбна до многочислени страници с кутии (над 10 000!), защото много потребители си правеха по няколко (случваше се дори да направят кутия и за… кучето си!)