Добрият стар BTL с лимон!

ОФЛАЙН СЪБИТИЯ

2018 бе и година на свежите офлайн събития за нас, защото, освен в дигиталното, вярваме и в добрия стар BTL. В чест на новия вкус на Mentos – Лимон, направихме три забавни семплинга в молове. Грабнахме вниманието на целевата ни аудитория (между 16 и 34 г.) със специална фотобудка, решена в стила на продукта – всяко от бонбончетата Ментос Лимон е с различен емотикон. Целта на активациите бе да провокират интеракция с бранда: малки и големи не спираха да имитират физиономийките от бонбоните и да се снимат във фотобудката.

ОФЛАЙН СЪБИТИЯ

Имахме и мини състезания с награди: хората можеха да спечелят подаръци на място (брандирани възглавки), като скоростно изимитират всички емотикони от бонбоните в пакетче Ментос. 

MENTOS PURE FRESH

Дъвките Mentos Pure Fresh също се радваха на голям интерес по време на двата университетски семплинга, които реализирахме в УНСС и СУ.  Времето беше идеално за свеж Mentos полъх – октомври, началото на учебната година, когато младежите имат нужда от летящ старт.

Студентите с ентусиазъм се включиха в активацията “Предай нататък” със специалните ни картички, върху които бяха прикрепени истински дъвки. Идеята беше да се освежиш с една от тях, а останалите да подариш на приятели, разпространявайки енергията на Ментос забавлението. 

MENTOS ЕФЕКТ

Утвърдихме имиджа на бранда като свеж генератор на споделени забавления и общуване и раздадохме над 11 000 пакетчета Mentos. Фотобудката беше особено атрактивна и породи интереса на много деца и възрастни.

Разбира се, главна роля изиграха и нашите опитни промоутъри. Активациите бяха подкрепени с фейсбук постове и POS материали