ИСТОРИЯ ЗА ПЪЛНЕНО АГНЕ И ПЪЛНА ОПТИМИЗАЦИЯ

Малко преди Великден, с един от любимите ни клиенти – Крина, решихме, че е идеален момент да промотираме онлайн магазина им. Искахме да дадем на потребителите силна причина да купят приз Крина онлайн, а не както обикновено – от физически магазин. Искахме хем да има игра и награди, хем всичко да се случва в самия магазин, а не на отделна лендинг страница.

Ключовото послание на кампанията беше: “Мястото на ориза е… в агнето”.  С покупка на пакет ориз Крина, потребителите участваха за голямата награда: цяло агне за печене (или за по-малки награди: съдове за печене).

Заложихме на банер кампания във фейсбук и на Adwords, които водеха до заглавната страница на магазина. Ремаркетирахме всички, пазарували продукт Крина в последните 2 месеца.  Имахме и динамичен ремаркетинг на база “Забравена количка”: ако си купил ориз, “Завърши поръчка и спечели!”, ако не си: “Добави ориз и спечели!”

През фейсбук достигнахме до над 125 000 уникални потребители с над 366 000 импресии, а с гугъл дисплей рекламата – до 506 000, и то точно хора от таргета на Крина: жени между 35 и 44 г.